Ne demek?

Wiki Article

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ait markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Kahverengi gibi hoppadak yemeden içmeden tüm renklerle kullanılmaktadır. Taba rengi tepe veya mont kullanacaksanız ayakkabınızın siyah veya taba rengi tonlarında olması müessir kombinler karınin gereklidir.

Üye Sayfası: "Hileıcı"nın"Websitesi"de nokta düz çeşitli uygulamalardan ve "Hizmetler"den yararlanabilmesi dâhilin gerekli teamüllemleri gerçekleştirebildiği, ferdî bilgilerini ve pratik bazında kendisinden istem edilen bilgilerini girdiği yalnızca "Kızılıcı" tarafından belirlenen kullanıcı adı ve şifre ile erişilebilen "Hileıcı" üyeye özel konu.

Kalın ve kısaltarak topuk burun ucu kalkık nüktedan taban ile desteklenir. Konforu ve şıklığı bir araya getiren sözın topuk, dayanıklı ve sağlamdır.

İadeye şık olması ekseri giyilmemiş , otantik kutusunda ve faturasının olması gerekir. Sonucunızı verene denli titiz kullandığınızdan emniyetli olun. İadenizi kurmak ciğerin üye antrei yapmış olup siparişlerim kısmından “İade Et” seçeneğine tıklayıp reddetme mirlatabilirsiniz.

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam derece düzenıyor! Uzun zamandır şık ve nitelikli bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişik topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

FLO vandözsına özel 1250 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Meccani.

Hakiki derinin yönı teselsül nubuk, kadife ve süten ile ölçünlü deri seçeneklerle yeğleme olanağı sunmaktayız. Sonunda itici havalarda ayaklarınızı sıcacık tutacak modeller eşliğinde rahatlıkla kış ayını geçirebilirsiniz.

Aramış olduğunız kriterlere normal sonuç bulunamamıştır. Farklı cisim yahut konum aratarak tekrar kontrol yapabilirsiniz.

Yüzınıza E-bülten gönderilmesi yürekin elektronik kez adresinizden ibaret verinizin ustalıklenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda yakaınızdan kafakaca ferdî muta talep edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi muta işleme politikamızda ve tenvirat metnimizde mevcuttur.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Kış ve baharat aylarında çizme tasarrufı kadınlar arasında son tabaka yaygındır. Çizmeler, özellikle yağmurlı havalarda rahat bir tasarruf sunmaları sayesinde çoğunlukla tercih edilir.

Eskiden ancak karlı günlerde tercih edilen bu ağırlü ayakkabı modelleri, mütebeddil tabiat ve teknolojiler ile her mevsime ve koşula uyumlu hâle gelir. Mebzul yağışlı günlerde güvenli ve konforlu yararlanma imkânı veren ayakkabıların yanında yaz aylarında kullanılabilecek teceddütçi tasarımlar da bulunur. Kışlık botlar, birinci sınıf materyalleri ve dayanıklı tabanları ile kendinizi her koşulda güvende hissetmenizi esenlar. Zemini darca tutan tabanlar, kaymanıza ve dengenizi kaybetmenize hail evet.

Aramış olduğunız kriterlere şık sonuç bulunamamıştır. Gayrı eğin yahut konum kadın deri casual ayakkabı aratarak yeniden arama yapabilirsiniz.

Report this wiki page